Αποστολές - Μεταφορικά

Ενημέρωση λόγω των έκτακτων μέτρων

Κατά τη διάρκεια των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την προστασία μας από την πανδημία, το φυσικό κατάστημα θα παραμένει κλειστό, μπορείτε ωστόσο να κάνετε κανονικά τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 6985600591. Ένδεχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση πάρδσοσης (2-3 μέρες επιπλέον) λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας της εταιρείας ταχυμεταφορών.
Κατά τη περίοδο των έκτατων μέτρων συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με ΕΛΤΑ Courier.

 

 

Για αγορές άνω των 49€ ΔΕΝ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 kg της παραγγελίας σας, τα οποία καλύπτει η εταιρεία μας. 

Σε περίπτωση μεγάλων σε όγκο ή βαριών παιχνιδιών (π.χ. ξύλινες στράτες, κουνιστά αλογάκια) ή όταν το δέμα αποστολής αποτελείται από πολλά παιχνίδια που έχουν αθροιστικά μεγάλο ογκομετρικό βάρος -πάνω από 3kg-προκύπτει έξτρα χρέωση ή το πακέτο αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία και όχι εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα, επιλέγοντας την πόλη παράδοσης, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Για αγορές κάτω των 49€ εντός Αττικής και έως 2 κιλά συνολικό ογκομετρικό βάρος, χρεώνεστε μόνο με 2,50€ έξοδα αποστολής. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 0,80€ επιπλέον.

Για αγορές κάτω των 49€ εκτός Αττικής και έως 2 κιλά συνολικό ογκομετρικό βάρος, χρεώνεστε μόνο με 2,60€ έξοδα αποστολής. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1,00€ επιπλέον.

Παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (εκτός αργιών), μέχρι τις 14:00, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την ίδια μέρα.

Παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 14:00, Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την επόμενη εργάσιμη Δευτέρα.

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική και SPEEDEX.

Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης ταχυμεταφορέων:

Για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας που οφείλεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.


Σε όλες τις περιπτώσεις αντικαταβολής -ανεξάρτητα από το ποσό παραγγελίας- χρεώνεστε με 1,90€ επιπλέον.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές αφορούν αποκλειστικά σε τιμές για αποστολές ΕΝΤΟΣ Ελλάδας. Για αποστολή στο εξωτερικό, θα επικοινωνεί η Εταιρεία τηλεφωνικώς κατά περίπτωση.