Για αγορές άνω των 49€ ΔΕΝ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Για αγορές κάτω των 49€ εντός Αττικής και έως 2 κιλά συνολικό ογκομετρικό βάρος, χρεώνεστε μόνο με 2,50€ έξοδα αποστολής. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 0,80€ επιπλέον.

Για αγορές κάτω των 49€ εκτός Αττικής και έως 2 κιλά συνολικό ογκομετρικό βάρος, χρεώνεστε μόνο με 3,10€ έξοδα αποστολής. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1,00€ επιπλέον.

Παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (εκτός αργιών), μέχρι τις 14:00, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την ίδια μέρα.

Παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 14:00, Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την επόμενη εργάσιμη Δευτέρα.

 Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης ταχυμεταφορέων:

Για ογκώδη/βαριά προϊόντα ή δέματα:

Σε περίπτωση μεγάλων παιχνιδιών (π.χ. ξύλινες στράτες, κουνιστά αλογάκια) ή όταν το δέμα αποστολής αποτελείται από πολλά παιχνίδια που καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο, η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ Ταχυδρομεία ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς με έξτρα χρέωση, η οποία θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης. 

 

Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα, επιλέγοντας την πόλη παράδοσης, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας που οφείλεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.