Αποστολές - Μεταφορικά

Για αγορές άνω των 49€ ΔΕΝ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 kg της παραγγελίας σας, τα οποία καλύπτει η εταιρεία μας. 

Σε περίπτωση μεγάλων σε όγκο ή βαριών παιχνιδιών (π.χ. ξύλινες στράτες, κουνιστά αλογάκια) ή όταν το δέμα αποστολής αποτελείται από πολλά παιχνίδια που έχουν αθροιστικά μεγάλο ογκομετρικό βάρος -πάνω από 3kg-προκύπτει έξτρα χρέωση ή το πακέτο αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία και όχι εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα, επιλέγοντας την πόλη παράδοσης, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Για αγορές κάτω των 49€ εντός Αττικής και έως 2 κιλά συνολικό ογκομετρικό βάρος, χρεώνεστε μόνο με 2,50€ έξοδα αποστολής. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 0,80€ επιπλέον.

Για αγορές κάτω των 49€ εκτός Αττικής και έως 2 κιλά συνολικό ογκομετρικό βάρος, χρεώνεστε μόνο με 2,60€ έξοδα αποστολής. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1,00€ επιπλέον.

Παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (εκτός αργιών), μέχρι τις 14:00, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την ίδια μέρα.

Παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 14:00, Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την επόμενη εργάσιμη Δευτέρα.

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική και SPEEDEX.

Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης ταχυμεταφορέων:

Για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας που οφείλεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.


Σε όλες τις περιπτώσεις αντικαταβολής -ανεξάρτητα από το ποσό παραγγελίας- χρεώνεστε με 1,90€ επιπλέον.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές αφορούν αποκλειστικά σε τιμές για αποστολές ΕΝΤΟΣ Ελλάδας. Για αποστολή στο εξωτερικό, θα επικοινωνεί η Εταιρεία τηλεφωνικώς κατά περίπτωση.