Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αλλαγή προϊόντων που αγοράσατε μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών (για αγορές από το φυσικό κατάστημα) και 15 ημερών (από το ηλεκτρονικό κατάστημα)  από την ημερομηνία αγοράς, με την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής. Τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν σε καλή κατάσταση μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί. Τα νέα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. 

Για τα εποχιακά είδη, όπως τα Χριστουγεννιάτικα,, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά, δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων. 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ίδια πολιτική ισχύει για τα τυχόν ελαττωματικά προϊόντα. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. Μόνο για τις περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει την εταιρεία μας.