Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. 
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οφείλει να του επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την υπαναχώρηση, εφόσον προσκομιστεί η απόδειξη της ταμειακής μηχανής. 

Τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν σε καλή κατάσταση μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί. Τα νέα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. 

Για τα εποχιακά είδη, όπως τα Χριστουγεννιάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά, δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων. 

Για επιστροφή των ΜΗ ελαττωματικών προϊόντων (π.χ. αλλαγή σε νούμερο παπουτσιού) η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με ΕΛΤΑ Courier ή Speedex και με χρέωση του πελάτη, ενώ η μετέπειτα αποστολή του νέου προϊόντος γίνεται δωρεάν για τον πελάτη, με χρέωση της εταιρείας μας.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ίδια πολιτική ισχύει για τα τυχόν ελαττωματικά προϊόντα. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.

Μόνο για τις περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων, τα κόστη μεταφοράς επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία μας, τόσο για την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη, όσο και για την εκ νέου αποστολή αντικατάστασης.